Over Ons

iconH1

Total System Supplier

Inplasco is uw total system supplier, u kan bij ons terecht voor bijna alle handelingen tijdens het lakproces. Van voorbehandeling tot afwerking, wij helpen u. Voor de voorbehandeling beschikken we over een ruim gamma van straalketels tot cabines. Voor de ophanging van uw stukken staan wij u met plezier te woord met ons compleet HangOn gamma. Daarna volgt de coating zelf, hetzij met poeder of natlak. Hierbij helpen wij u verder met de alom bekende topmerken Gema, Binks, DeVilbiss en Ransburg.

iconH2

Meer dan 45 jaar ervaring

Inplasco is specialist in de verkoop en installatie van poeder- , natlak- en straalapparatuur. Sinds meer dan 40 jaar is Inplasco BeLux verdeler van poederlakapparatuur GEMA en sinds 2005 verdelen en installeren wij ook de natlakmerken DeVilbiss, Ransburg en Binks. Om u een totaalpakket aan te kunnen bieden hebben we sinds 2008 een aantal producten aan ons gamma toegevoegd zoals Qnix meetapparatuur, Evercoat plamuren en Clemco straalketels. Sinds 2013 is Inplasco BeLux verdeler van HangOn haken & maskeersystemen en sinds begin 2016 zijn we Belux verdeler voor Leering-Hengelo straalapparatuur en Festool apparatuur. In 2017 zijn we ook verdeler geworden van Graco straalapparatuur Vapor Blasting.

iconH3

Topmerken

Kiest u voor Inplasco, dan kiest u elke keer opnieuw voor de grootste topmerken in de markt. De merken Gema, Binks, DeVilibiss en Ransburg zijn alom bekend in hun segmenten. Of u nu kiest voor een handpistool of een volledig geautomatiseerde lak installatie, met onze merken heeft u steeds de beste kwaliteit in huis.

iconH4

Top Service

Inplasco verkoopt niet enkel topmateriaal, wij installeren én onderhouden het ook. Onze technische dienst met hun ruime kennis installeert uw toestel bij u ter plaatse en geeft hierbij de nodige uitleg. Mocht u in panne vallen, staan wij klaar om u de depanneren en uw materiaal te herstellen. Onze dienst-na-verkoop is heel belangrijk onze klanten tevreden te houden.

iconH5

Vacatures

Inplasco is op zoek naar nieuwe collega’s. Momenteel zijn wij zoekende naar een nieuwe technieker die onze technische dienst kan versterken alsook een vertegenwoordiger voor het Nederlandstalige gedeelte van België. Interesse ? Contacteer ons !