Welkom bij Inplasco

prowood.png

Ons aanbod

Poederlak

Poederlakken is de toekomst.  De veeleisende milieuwetgeving, stijgende kosten en de grote vraag naar duurzame kwaliteit zijn de problemen vandaag. De elektrostatische poederlakinstallaties van GEMA bieden de oplossing.

Lees meer

 

Natlak

Voor al uw applicatie toepassingen van verf of andere vloeibare producten op metaal, hout of kunstoffen.  Met DeVilbiss,  Binks en Ransburg kunnen wij u totaaloplossingen aanbieden.

Lees meer

Inplasco, your total system supplier

> Specialist in verkoop en installatie van poeder- en natlakapparatuur
> Sinds 45 jaar invoerder van poederlakapparatuur GEMA
> Verdeelt en installeert bovendien volgende topmerkproducten: DEVILBIISS, RANSBURG, BINKS natlaksystemen, EVERCOAT plamuren, QNIX meettoestellen, HANGON Haken & Maskeersystemen, CLEMCO straalketels, LEERING-HENGELO straalcabines en FESTOOL schuurapparatuur.

Dankzij deze topmerken en onze gekwalificeerde mensen, kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw verfapplicatietoepassingen!

Nieuws

SEPTEMBER  2018

NIEUW : DV1 Devilbiss pistool 

DV1_website.jpg

Nieuw ontwerp met luchtkap! Nieuwe technologie! Nieuwe ergonomie!
Dit is het spuitpistool voor de professionele refinisher die maximale snelheid, ultieme afwerkingskwaliteit, nauwkeurig kleurgebruik en een laag energieverbruik eist.
Klik HIER voor meer info.

4X Primers en Vernissen
4x_ensemble_new_website.jpg

Klik HIER voor de catalogus.

---

JUNI 2018

VACATURE Service Technieker 

Als Service Technieker – Installatie & Onderhoud maak je deel uit van het technische departement samen met twee andere field technicians en onder de hoede van een projectingenieur.
Je staat in voor de installatie, het elektrisch en mechanisch onderhoud alsook de depannages van de apparatuur bij verschillende klanten (70 à 80% bij klanten ter plaatse). Voortgaande op de bestaande planning neem je zelf initiatief om je dagindeling zo efficiënt en effectief mogelijk in te vullen. Bij de verkoop van nieuwe producten sta je mee in voor de installatie van de apparatuur bij de klant en verzorg je tevens een introductie en opleiding aan diens medewerkers. Hierdoor bouw je een klantenrelatie met hen op. Op lange termijn ben je in staat de klanten zelfstandig te voorzien van technische ondersteuning.

Stuur uw CV met motivatiebrief naar info@inplasco.be - t.a.v. Dhr. Standaert

---

JUNI 2018

WIJ ZOEKEN REGIONALE VERDELERS
in de carrosserie-sector

> voor ons gamma 4X Primers en Vernissen

> voor ons gamma 4X + Evercoat plamuren

Stuur een mail naar info@inplasco.be en wij nemen met u contact op.

 

 

 

Routebeschrijving


Inplasco BELGIË

routebeschrijving belgie

Laagstraat 65,
9140 Temse


 

Tel. +32(0)3 710 94 00
Fax. +32(0)3 710 94 01

info@inplasco.be